Krachtiger worden? Dat wil iedereen!

Pony Power voor Kids

“Ik vind het moeilijk om vriendjes te maken…”, “Ik speel vaak alleen op school”, “Wanneer ik NEE zeg luisteren ze niet…”.

“Overleggen en samenwerken vind ik moeilijk”, “Ik voel me niet zeker van mezelf…”, “Ik doe niets goed!”, “Soms word ik ineens heel erg boos of verdrietig , ik weet niet hoe ik hiermee om moet gaan…”

Herkenbaar? Dan is de training Pony Power voor Kids echt iets voor uw kind!
Power staat voor KRACHT en dat ervaren de kinderen tijdens het volgen van deze training.

Co Coach Rosie helpt graag mee in Beekbergen

Waarom geef ik deze mooie training?

Als moeder van twee adoptie kinderen uit China heb ik mogen ervaren, dat wanneer kinderen een kleine achterstand hebben op sociaal emotioneel vlak, het heel erg fijn is wanneer daar een beetje hulp bij geboden kan worden. Mijn kinderen zijn mede door wat extra begeleiding ontzettend gegroeid en kunnen zich nu goed staande houden. Ik heb het daarom ook als vanzelfsprekend gevonden, om de training Pony Power voor Kids te gaan volgen. Mijn jongens zijn er sterker door geworden, ik gun dat ieder kind en help hier graag bij als coach. Pony Power voor kids is toegankelijk, speels en een hele fijne training voor kinderen om weerbaarder te worden.
Tijdens de training werk ik samen met mijn pony Rosie.

Wat is Pony Power voor Kids nu eigenlijk?

Deze cursus is gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jongere kind van 6 -11 jaar, waarbij sociale vaardigheden worden versterkt in contact met pony’s.

Tijdens de lessen van Pony Power voor Kids doen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze nieuwe inzichten op, oefenen sociale omgangsvormen en leren lichaamstaal en samenwerken beter te begrijpen. Dit versterkt hun eigenwaarde, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

De kinderen werken in de buitenlucht, in kleine groepjes van min. 3 en max. 6 kinderen aan bepaalde thema’s onder deskundige begeleiding van één of twee ervaren en gediplomeerde coaches.
We werken buiten bij mooi en bij slecht weer, goede kleding en schoenen wat past bij de weersomstandigheden is aan te bevelen.

Thema’s die aan bod komen zijn o.a. omgaan met emoties, ontwikkeling van sociale vaardigheden, het aangeven van grenzen, samenwerken en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

De directe feedback van zowel de pony als de coaches maakt dat de cursus effectief en waardevol is voor uw kind. Door te doen, te ervaren en te beleven zullen de kinderen groeien als persoon. De vaardigheden die zij leren zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.

Een persoonlijk werkboek zorgt ervoor dat er thuis met de ouder gewerkt kan worden aan het thema wat aan de orde is geweest. Tijdens de laatste les laten de kinderen aan de ouders zien wat ze hebben geleerd  en ontvangt uw kind een diploma.

De gehele cursus bestaat uit 5 lessen en een terugkom middag en duurt 2 uur per bijeenkomst.
Kosten voor de gehele cursus bedragen € 280,- ( BTW vrij) incl. materiaal, drinken en fruit.

Met FLOW Paard & Coach bied ik deze cursus aan in Beekbergen en Ede.

Cursus Pony Power voor Kids in Beekbergen

Voorjaar 2021:

Kennismaking en informatie voor de startende groep op 24 maart 15.00-16.00 uur
Start training: 31 maart, 14 april, 28 april, 12 mei, 26 mei, terugkommiddag 14 juli 2021.
Tijd: 14.00-16.00 uur.

Zomer 2021:

Kennismaking en informatie voor de startende groep op 2 juni 14.30-15.30 uur
Start training: 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni , 7 juli, terugkommiddag 1 september 2021.
Tijd 14.00-16.00 uur.

Winter 2021:

Kennismaking en informatie startende groep op 8 september 14.30-15.30 uur
Start training: 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, terugkommiddag 24 november 2021.
Tijd 14.00-16.00 uur.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via het contactformulier op deze site.

Meer informatie kunt u vinden op de site www.ponypowervoorkids.com.

Pony Power for Kids Flow Paard & Coach Apeldoorn
Storm & Fransje helpen mee in Ede