Welke stap zet jij?

Paardencoaching

Tijdens de paardencoach sessies gebruik ik de PAS-methodiek, dit staat voor Paard Als Spiegel. Ik werk individueel met een paard of in de kudde. Het paard of de kudde vervult hierin de rol van co-coach.

Het paard is in de coachsessie in zijn natuurlijke houding aanwezig en spiegelt onbewuste gevoelens en emoties van de coachee. Het paard geeft direct feedback op het gedrag van de coachee, waardoor hij/zij zich bewust wordt van hetgeen wel of niet in balans is.

Het paard is puur en heeft een hoge mate van sensitiviteit, heeft geen oordeel en veroordeelt niet, dit maakt het werken met het paard ontzettend fijn.

U kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor het maken van een kennismakingsgesprek en het bezoeken van de locatie in Beekbergen.

Een van onze grootste vrijheden is hoe we op dingen reageren

Charlie Mackesy

Individuele coaching traject volwassene vanaf 18 jaar, door middel van oefeningen met of zonder het het paard help ik u weer meer bij uw eigen IK te komen, waardoor er ruimte komt om een verandering in te zetten. Thema’s die kunnen spelen zijn o.a., keuzes maken, kwaliteiten ontdekken, onzekerheid, blokkades opheffen, communicatie, trauma e.d.

Trauma en rouw begeleiding met de inzet van het paard helpt om in het hier en nu te zijn, weer bewust te worden van je gevoel en spanning los te laten. het puur ervaren in het bijzijn van het paard geeft direct resultaat, ontspanning. Als het lichaam kalmeert, kalmeert het hoofd…..en kan er weer krachtige levensenergie gaan stromen.

In het bezit van een eigen paard en wilt u elkaar beter kunnen begrijpen? Coachen op uw eigen locatie is ook mogelijk.

U bent hierin altijd zelf aan zet want verandering begint bij jezelf!

Na uw aanvraag neem ik (gratis) telefonisch contact met u op om uw vraag door te spreken en plannen we een intake gesprek.
Voor een traject is het minimum aantal sessies 4, een losse sessie volgen is natuurlijk ook mogelijk.

Door de interactie met het paard werd ik uitgedaagd en gestimuleerd om de onderste steen boven te krijgen en tot de kern van mijn vragen te komen. In een aantal paardencoach sessies ben ik gaan ervaren hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en van je eigen kracht uit te gaan…”

Coachee L.G.

Kinderen, kunnen in hun jonge leven tegen knelpunten aan lopen zoals onzekerheid, faalangst, eigenwaarde, grenzen stellen, samenwerken e.d. Elke leeftijdsfase kent zijn eigen thema’s. Samen met het kind werk ik op een ontspannen manier aan deze punten, soms is het aanraken, borstelen en in de nabijheid zijn van het paard al voldoende om spanning kwijt te raken. Ik gebruik voor deze paardencoach sessie een pony als dit wenselijk is. Gedurende het coach traject vindt er evaluatie plaats met ouder en kind. Ouders wordt tijdens het coachen verzocht op afstand te blijven zodat er in alle rust gewerkt kan worden. In mijn pipo wagen staat koffie of thee voor u klaar. Individuele coaching geef ik vanaf 8 jaar, is uw kind jonger en heeft u een vraag neem gerust contact met me op, we bespreken dan mogelijkheden of een aangepaste werkvorm.

Voor een eventuele vergoeding zou u contact op kunnen nemen met Stichting Leergeld, zij mogen eens per jaar per kind een vergoeding aanvragen bij Nationaal Fonds Kinderhulp, het proberen waard!

Na uw aanmelding neem ik (gratis) telefonisch contact met u op om uw vraag door te spreken en plannen we een intake gesprek.
Voor een traject is het min. aantal sessies 6, daarna wordt besproken wat er nog nodig is.

Ouder & Kind paardencoaching, in te zetten wanneer er belemmeringen zijn in de relatie. Te denken valt hierbij aan, communicatie, loslaten, vertrouwen, verantwoordelijkheden etc. Tijdens deze paardencoach sessie bent u samen in de bak aanwezig en zal het paard beiden spiegelen.
Na uw aanmelding neem ik (gratis) telefonisch contact met u op en plannen we een intake gesprek.

Teamcoaching ( locatie in Beekbergen of Rha) kan gegeven worden op aanvraag.

Specifieke doelgroepen (verstandelijke beperking, visuele beperking etc), na uw aanmelding neem ik telefonisch contact met u op en wordt begeleiding op maat samengesteld.

Wilt u een keer een leuke activiteit doen in het bijzijn van de paarden? Kijk dan eens bij mijn pagina activiteiten voor de workshop of informeer naar de mogelijkheden.

Tarieven staan bij het tabblad tarieven in het menu.

Met mijn stijl van coachen stimuleer ik u op een prikkelende manier tot het verkrijgen van inzichten, ik gebruik een unieke cocktail van warmte, humor en uitdaging met invloeden vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Binnen de paardencoach sessies ligt de focus op wat wél werkt en wat er wél  goed gaat.

De PAS-methodiek is een vorm van coaching en geen therapie. Wanneer er een therapeutische vraag naar boven komt, zal ik als coach een doorverwijzing adviseren.

Flow Paard en Coach Apeldoorn
Individuele coaching volwassene

moeder en kind workshop
Ouder & Kind coaching
Gebruik van materialen
Coaching kind
Beleving met visuele beperking
Begeleiding met verstandelijke beperking