Welke stap zet jij?

Paardencoaching

Tijdens de paardencoach sessies gebruik ik de PAS-methodiek, dit staat voor Paard Als Spiegel. Ik werk individueel met een paard of in de kudde. Het paard of de kudde vervult hierin de rol van co-coach.

Het paard is in de coachsessie in zijn natuurlijke houding aanwezig en spiegelt onbewuste gevoelens en emoties van de coachee. Het paard geeft direct feedback op het gedrag van de coachee, waardoor hij/zij zich bewust wordt van hetgeen wel of niet in balans is.

Het paard is puur en heeft een hoge mate van sensitiviteit, heeft geen oordeel en veroordeelt niet, dit maakt het werken met het paard ontzettend fijn.

U kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor het maken van een kennismakingsgesprek en het bezoeken van de locatie .

Individuele coaching volwassene vanaf 18 jaar (traject), door middel van oefeningen met of zonder het het paard help ik de coachee meer tot zichzelf te komen en mogelijk een verandering in te zetten. Thema’s die kunnen spelen zijn o.a., keuzes maken, kwaliteiten ontdekken, onzekerheid, blokkades opheffen, communicatie e.d.

De coachee is hierin altijd aan zet want verandering begint bij jezelf!

Na uw aanvraag neem ik (gratis) telefonisch contact met u op.
Duur sessie 1,5 uur. Kosten € 85 (btw vrij) per sessie incl. koffie of thee ter afsluiting. Voor een traject is het minimum aantal sessies 6, daarna bespreken we wat er verder nodig is.

Door de interactie met het paard werd ik uitgedaagd en gestimuleerd om de onderste steen boven te krijgen en tot de kern van mijn vragen te komen. In een aantal paardencoach sessies ben ik gaan ervaren hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en van je eigen kracht uit te gaan…”

Coachee L.G.

Kinderen, kunnen in hun jonge leven tegen knelpunten aan lopen zoals onzekerheid, faalangst, eigenwaarde, grenzen stellen, samenwerken e.d. Elke leeftijdsfase kent zijn eigen thema’s. Samen met het kind werk ik op een ontspannen manier aan deze punten, soms is het aanraken, borstelen en in de nabijheid zijn van het paard al voldoende om spanning kwijt te raken. Ik gebruik voor deze paardencoach sessie een pony als dit wenselijk is. Gedurende het coach traject vindt er evaluatie plaats met ouder en kind. We sluiten de sessie af met limonade, koffie of thee, voor ouder en kind. Individuele coaching geef ik vanaf 7 jaar, is uw kind jonger en heeft u een vraag neem gerust contact met me op.

7 – 14 jaar , 1 uur, € 55,- per sessie
15- 17 jaar, 1,5 uur, € 68,- per sessie
Vrijgesteld van Btw.

Na uw aanmelding neem ik (gratis) telefonisch contact met u op.
Voor een traject is het min. aantal sessies 6, daarna wordt besproken wat er nog nodig is.

Ouder & Kind paardencoaching (traject), in te zetten wanneer er belemmeringen zijn in de relatie. Te denken valt hierbij aan, communicatie, loslaten, vertrouwen, verantwoordelijkheden etc. Tijdens deze paardencoach sessie bent u samen in de bak aanwezig en zal het paard beiden spiegelen.

Na uw aaanmelding neem ik (gratis) telefonisch contact met u op.
Duur 1,5 uur, kosten € 125,- (btw vrij) incl. koffie, thee of limonade als afsluiting.

Teamcoaching of workshop kan gegeven worden op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd en wilt u gaan werken aan uw doelen, maar heeft u nog geen idee of deze vorm van coaching bij u past? Kom dan gerust een keer langs voor een ervaringssessie. Na deze sessie kunnen we bespreken wat de vervolg stappen zijn.
Duur 1 uur, kinderen € 40,- , volwassenen € 60,-

Wilt u een keer een leuke activiteit doen in het bijzijn van de paarden? Kijk dan eens bij mijn pagina activiteiten voor de workshop, informeer naar de mogelijkheden.

Mijn stijl van coachen is provocatief en oplossingsgericht.
Provocatief coachen is een prikkelende manier van helpen, een unieke cocktail van warmte, humor en uitdaging met invloeden vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Binnen de paardencoach sessies ligt de focus op wat wél werkt en wat er wél  goed gaat en hoe daarna iets beter zou kunnen. Oplossingsgericht coachen is per definitie toekomstgericht.

De PAS-methodiek is een vorm van coaching en geen therapie. Wanneer er een therapeutische vraag naar boven komt, zal ik als coach een doorverwijzing adviseren.

Flow Paard en Coach Apeldoorn
Individuele coaching volwassene

moeder en kind workshop
Ouder & Kind coaching
Gebruik van materialen
Coaching kind
Beleving met visuele beperking