Activiteiten

Activiteiten

Werken met dieren werkt rustgevend, geeft energie en plezier. Heeft je kind ook zin in iets leuks, gewoon een middagje ontspanning?

Kijk dan eens bij activiteiten die ik organiseer.

Maanden april t/m september

Ouder & Kind workshop, heeft een ongedwongen karakter. Het is een leuke ervaring en activiteit om samen met uw kind te doen en u neemt een aandenken mee naar huis. Duur 1,5 – 2 uur, kosten € 98,- incl. koffie, thee of limonade en iets lekkers ter afsluiting. Alleen bij droog weer, locatie Beekbergen.

Het hele jaar door te plannen

Workshop paarden coaching, ervaar en beleef. Informeer naar de mogelijkheden. Duur 1,5 – 2 uur, kosten € 70,- p.p. incl. koffie of thee als afsluiting. Kan met meerdere personen tegelijk. Locatie in Beekbergen bij max 4 personen, bij meer personen Locatie in Rha.

Mindfulness, vind uw kind het fijn om te knuffelen, borstelen , wandelen of andere ontspanning te zoeken bij het paard? Ervaart het hierdoor rust of troost? Kom dan gezellig langs in de wei, Rosie, Ostara en Mika zijn er gek op aandacht! Samen verzorgen we een paard of pony naar keuze en uw kind mag leuke activiteiten doen met het paard of pony. Activiteiten zijn naast en met het paard niet erop. Duur 0,5 – 1 uur, de eerste keer koopt u een losse strip (€7,00). Bevalt het en vind uw kind het leuk? Kom dan vaker langs, ik bied dan een 5 of 10 strippenkaart aan (dan € 6,50 per strip). De strippenkaart is geheel naar eigen wens in te zetten en onbeperkt geldig. Als ouder mag u hierbij aanwezig zijn, misschien vind u het wel leuk om mee te doen.

Uit onderzoek is gebleken dat de omgang met het paard de aanmaak van het stofje Oxytocine stimuleert. Oxytocine is het hormoon dat een belangrijke rol speelt bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier en geluk.
Oxytocine wordt ook wel het knuffel hormoon genoemd.

Ouder & Kind workshop
Workshop paardencoaching