Ervaring, indruk, beleving...

Recensies

Wat anderen zeggen over hun ervaring bij FLOW Paard & Coach.

Via de paarden coach heb ik mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen. In de sessies is het paard een spiegel en laat zijn hoe jij overkomt op anderen. Het was erg fijn om met Eva en haar paarden deze sessies gevolgd te hebben. Zij geeft ruimte voor eigen invulling en kijkt wat jij nodig hebt.

Geschreven door S.A

We hebben een heel gezellig kinderfeestje gevierd bij Eva.
De activiteiten waren erg leuk, leerzaam en afwisselend.
Daarnaast was er veel aandacht voor de kinderen. Ze voelden zich gezien. Ook voor ons als ouders was het een aangename middag.
Wij kunnen iedereen zo’n feestje aanraden.

Geschreven door N.W

Ik heb een geweldige maar ook confronterende sessie gedaan bij Eva en haar paarden.
Ik zag het destijds een keertje bij iemand op social media voorbij komen en wilde het zelf een keertje meemaken.
Het was een sessie om niet meer te vergeten! Vond paarden altijd al krachtig en mooie dieren om te zien, maar na gisteren helemaal!
Mijn mening is dat Eva haar vak goed verstaat en liefde voor de paarden heeft. Ondanks dat je vooraf nooit kunt zeggen hoe de paarden je gaan spiegelen gun ik iedereen zo’n bijzondere sessie.

Geschreven door D.R

Onze dochter heeft geruime tijd paardencoaching bij Eva gedaan. ik vond het super mooi om haar zo onbevangen met de paarden te zien omgaan. Ook de rust van Eva was enorm fijn om te ervaren. Voor onze dochter was het een hele fijne en leerzame tijd. Dank hiervoor Eva.

Geschreven door K. vd H

Ik had voor mij zelf wat inzichten nodig. Door middel van het paard en de vragen die Eva mij stelde werd ik mij vrij snel bewust van mijn eigen gedrag. Het paard hield mij een spiegel voor welke ik heel goed kon begrijpen.
Het was intens, maar heel waardevol om dit samen met het Paard Ostara en Eva door te maken. Eva geeft ruimte en stelt doortastende vragen. Zij is echt een coach! Het heeft mij een boel inzichten gegeven.

Eva bedankt!

Geschreven door A. v. D

Nieuwsgierig naar coaching met een paard als co coach, heb ik samen met een collega deelgenomen aan een workshop bij Eva. Was een verrassende ervaring waarbij het paard echt als een spiegel was voor wat zich op dat moment aandiende. Fijn om te mogen ervaren en mede dankzij de fijne begeleiding van Eva met meer inzicht huiswaarts gekeerd.

Geschreven door C. v T

Enorm blij met de coaching van FLOW. Ik was er sceptisch over in de zin dat ik mij er niet veel bij kon voorstellen. Meteen een hele prettige intake gehad. Eva is voor mij heel feitelijk en duidelijk. Naast het coachende stuk heeft Eva ook kennis van het fysieke stuk, erg prettig. Eva biedt maatwerk en de paarden sluiten daarbij aan. Voor mij was een doel meer naar mijn gevoel toe, kwetsbaar durven en mogen zijn. Voor mij heel bijzonder om te ervaren met de paarden. Zo’n eerlijke pure manier van coaching. Ik ben heel blij met mijn traject!

Geschreven door C. vd. S

Wat een bijzondere ervaring! Gespiegeld worden door 3 paarden die vrij rondlopen en spontaan inspelen op mijn vragen. Puur natuur! Wonderlijk hoe ze intuïtief aanvoelen wat er onder de oppervlakte leeft. En ze laten je zelfs zien hoe je er anders mee om kunt gaan!
Eva’s begeleiding is doorleefd en niet oordelend. Zij is de meest sensitieve paardencoach die je je kunt wensen!
Onderzoek het en ervaar het zelf. Dit brengt je dichter bij jezelf dan woorden kunnen doen.

Geschreven door M.B

Wat een ervaring en belevenis was de coaching van Eva met Ostara. Zoveel rust als zij uitstraalden, zoveel onrust voelde ik.
En ik denk nog vaak hoe dan……. Maar soms moet je niet nadenken maar voelen! Eva nogmaals bedankt en ik kom zeker nog eens terug.

Geschreven door C.J

Dank je wel voor je bijdrage op de wens dag van X.
Een mooi rustpunt in de dag was de ontmoeting met Eva en haar paarden bij
FLOW Paard & Coach. Hier mocht X met haar broertje knuffelen, wandelen met de paarden en een spel met de paarden spelen, wat hebben ze genoten! Een fantastisch rustpunt op deze mooie dag voor de kinderen en ook voor moeder.

Geschreven door E & J van Make a Wish Nederland

Ik heb samen met mijn vriendin een mooie sessie bij Eva en de paarden beleefd. We stonden er open voor en hadden geen van beiden ervaring met paarden. Eva vertelde ons eerst over de paarden en begeleidde ons vervolgens rustig door de coachingsessie. Het was heel bijzonder om te zien hoe deze prachtige dieren zelfs de subtielste gevoelens oppikken en weerspiegelen.
Eva gaf ons nuttige tips, stelde diepgaande vragen en legde uit wat de paarden precies reflecteerden.
Het was een prachtige ervaring die ik iedereen die ervoor openstaat zou aanraden. Probeer het eens, sta er open voor en ervaar het zelf. Met Eva en de paarden ben je zeker in goede handen.

Geschreven door J.W

Mijn dochter is er erg enthousiast over!
Eva is een erg lieve vrouw. De manier hoe ze coaching geeft en hoe ze met mijn dochter omgaat.
En de paarden natuurlijk! Prachtig! ❤️❤️❤️❤️

Geschreven door Z.K