Authentiek, oprecht, puur, verbinding in het hier en nu... Ben ik jouw coach?

Over mij

Eva Stadhouder

Graag wil ik mij aan u voorstellen, Eva Stadhouder geboren in 1972. Ik ben getrouwd en moeder van twee mooie adoptiekinderen uit China. Als ervaringsdeskundige heb ik voldoende kennis in mijn rugzak om vraagstukken op dit vlak te kunnen begeleiden door middel van coaching.

Mijn passie voor het omgaan met paarden is begonnen op 6-jarige leeftijd. In mijn vrije tijd was ik vaak te vinden op de manege. Op jonge leeftijd merkte ik al dat het contact met het paard puur en eerlijk is. Het paard zat vanaf dat moment in mijn bloed en is er nooit meer uit gegaan…

Ik ging mijn droom achterna en kocht een eigen paard genaamd Ostara. Een mooie merrie, geboren in 1996. Als paard is Ostara erg rustig en betrouwbaar en daarom goed in te zetten als coach paard, samen maken we ook graag een rit in het bos.
Inmiddels is mijn kudde uitgebreid met mijn pony Mika, geboren in 1998 en shetlander Rosie geboren in 2005. Mika heeft een erg rustig karakter, is onderzoekend en aftastend. Rosie is een enorme knuffelaar, ze is af en toe wat ondeugend maar een echte kindervriend. Een mooi dames trio.

Naast mijn passie voor paarden werk ik ook graag met mensen. Ik heb daarom een opleiding gedaan als verpleegkundige. Werken met mensen in de zorg is een mooi beroep. Ik werk met mensen die puur zijn, namelijk mensen met een verstandelijke beperking.
Als verpleegkundige ben ik geregistreerd in het landelijk BIG register en ik kan hierdoor ook begeleiding verlenen vanuit de PGB, dit kan met of zonder paard.

Paarden en mensen, puur en verbinding… Belangrijke thema’s in mijn leven. In de opleiding tot NLP Practitioner en opleiding tot register coach met het paard als spiegel, heb ik deze componenten met elkaar kunnen combineren in mijn bedrijf FLOW Paard & Coach.

Voor mijn vak als coach vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en volg daarom jaarlijks verschillende verdiepingsdagen, intervisie dagen en heb onlangs het diploma autisme coach in ontvangst mogen nemen.

Ik werk vanuit de visie dat ieder mens uniek is en in staat is tot verandering, mits je dit zelf wilt.

Ik ben gediplomeerd paardencoach via Horsense en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer.
Aangesloten bij de beroepsvereniging Paarden coaching Nederland.

Samen met mijn paarden Ostara, Mika en Rosie verwelkom ik u graag bij FLOW Paard & Coach in Beekbergen.

Co-coaches

Ostara

Co-coach Ostara

Mika

Co-coach Mika


Rosie

Mijn motto is:

Wanneer je terugkijkt naar het verleden sta je met je rug naar de toekomst.